Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 4 octombrie 2011

Femeia-Zeita


 Femeia-Zeita nu reprezinta altceva decat intruparea divinului intr-un trup de femeie.Zeita are un simt echilibrat de discernamant si actioneaza cu integritate ; poseda un nucleu indestructibil de pace interioara .Zeita emana o energie de o intensa frumusete , dragoste si gingasie , care ii atrage pe cei din jur asemeni unui magnet.


Poate ca Femeia Zeita a fost Razboinica odata , insa ranile ei sunt acum vindecate .Ea s-a eliberat de manie , durere, teama , vinovatie si aroganta.A dat uitarii sentimentul de a fi tradata sau abandonata.Ea a inlocuit toate acestea cu un registru emotional de o extrema sensibilitate , cuprinzand bucuria si afectiunea pentru ceilalti.Si-a transformat credintele , atitudinile si gandurile limitate intr-o ingaduinta afectoasa fata de orice fiinta umana , asa cum este ea in realitate.Femeia Zeita nu are nevoie sa schimbe pe nimeni , pentru ca ea intrevede divinul in tot ceea ce exista.Intelege ca orice atac este pornit dintr-un impuls al fricii.Ea isi aminteste ce este teama , dar stie sa o neutralizeze prin revarsarea ei nelimitata de iubire.

[...]Zeita a lasat deoparte tot ceea ce nu tine de divin.Ea se bucura de feminitatea ei si si-o exprima cu curaj.Ea descopera ca este cu adevarat usor sa lucrezi sau sa convietuiesti atat cu femeile cat si cu barbatii.Zeita a lasat in urma acumularea negativa a sentimentelor de tradare si abandonare si radiaza din plin energia increderii.In asa fel incat ceilalti isi lasa jos garda , iar ea regaseste in ei increderea si sinceritatea lor profunda.


Zeita ii trateaza pe ceilalti cu intelegere si bunatate.Cu toate acestea , ea are simtul discernamantului si stie cand este cazul sa isi marcheze hotarele.Ea rosteste adevarul din inima , cu respect , tinand seama de sentimentele celor din jur.


Zeita este purtatoarea unei energii speciale, o vibratie inalta si rapida in campul ei electromagnetic.Ea si-a creat in trup un mediu care atrage energii rafinate si delicate.Corpul ei a devenit o antena care capteaza energiile celeste de simpatie si de fericire , pentru a le retransmite apoi in toate directiile.
In conformitate cu timpul divin , desigur ca ea va atrage catre sine un Zeu care o va onora ca pe o Zeita.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...