Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

miercuri, 27 martie 2013

Exercitiu de respiratie

I-ati timp sa respiri. Timp pentru suflet, timp sa iti regasesti pacea. Oricand te simti incordata, suparata, coplesita, deschide geamul sau iesi afara in lumina soarelui si realizeaza 7 respiratii profunde.

La expiratie, vizualizeaza cum grijile si problemele zilei sunt eliminate, odata cu fluxul respiratiei tale, disipandu-se precum particulele de praf si fiind absorbite d esoare si transformate in lumina. La inspiratie, umple-ti plamanii cu bucurie si lumina si lasa-ti inima sa se simta preaplina de incantare, de resurse, de pofta de viata si de increderea ca esti ghidata si de o Forta infinit buna, blanada si atotputernica, ce te insoteste, protejeaza si inspira mereu, cu Intelepciune Universala.

Vizualizeaza un Soare interior in zona trunchiului, care se expansioneaza, creste si straluceste tot mai tare cu fiecare respiratie a ta.

Reia apoi ceea ce faceai cu forte innoite si cu sufletul si trupul plin de o forta vitala reinnoita.

Succes si sa stralucesti mereu ca un Soare!

http://arta-feminitatii.blogspot.ro/2013/03/exercitii-de-feminitate-ia-ti-timp-sa.html 

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...