Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 21 octombrie 2014

FEMEIA ONOREAZA MASCULINUL ~ BARBATUL RESPECTA FEMININUL



Paradoxal sau nu, cei mai atractivi barbati sunt cei care si-au acceptat latura emotionala si nu se jeneaza sa si-o exprime, in ciuda prejudecatilor in care au crescut, dar asta nu inseamna ca isi uita masculinitatea. 
Onestitatea de care dau dovada si faptul ca isi expun si vulnerabilitea in ciuda ranirii ego-ului, ii face incredibil de sexy in ochii femeilor.
De ce oare?
Pentru ca energia masculina combinata cu cea feminina si manifestata printr-un singur om da nastere la o forma de echilibru.
Iar oamenii echilibrati sunt cei mai atragatori oameni. 
Metaforic vorbind, atunci cand masculinul si femininul din tine se armonizeaza, fac dragoste, tu renasti, pentru ca ti s-a dat nastere.
Devii un om nou pentru ca ai inceput sa cunosti iubirea adevarata, nu dependenta emotionala pe care oamenii o confunda cu iubirea.
Aceasta inseamna de fapt sa te iubesti pe tine insuti/insati, ceea ce iti creste implicit energia si atractivitatea.
Ideea ca femininul si masculinul sunt in opozitie si asta ii atrage este usor eronata si inteleasa gresit.
De fapt, opozitia nu duce la nimic constructiv, doar  la respingere si la lupta. Complementaritatea este cea care creeaza atractia care duce la iubire.
Nu exista sex opus, doar sex complementar.
Femininul si masculinul nu se exclud reciproc, ci se completeaza.
Atat timp cat vom continua sa ne comportam ca si cum nu pot exista decat alternativ (ori una ori alta) vom suferi, pentru ca vom trai intr-o eterna polaritate, manifestata printr-o continua  lupta interioara.
Indiferent ca te-ai nascut in corp de femeie sau de barbat, te invit sa onorezi energia pe care o  manifesti preponderant prin trup (daca esti femeie femininul, daca esti barbat masculinul) respectandu-te pe tine si sa te iubesti iubind energia complementara (daca esti femeie masculinul, daca esti barbat femininul) din celalalt si din tine insuti/insati.
Femeile au mare nevoie sa onoreze masculinul cu adevarat, sa-l hraneasca cu iubirea lor, iar barbatii au mare nevoie sa invete sa respecte femininul in toate formele sale, incepand cu natura, sa-l sprijine, sa-l ocroteasca cu adevarat si sa nu uite sa…iubeasca feminitatea.

sursa

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...